Netherlands Invitational

 

laatste update 25-2-2022

 

Wil jouw vereniging deelnemen? Hieronder vind je hierover informatie.
Kijk ook bij de volgende tabbladen in het menu voor nog meer informatie !!!


Wil je verzekerd zijn van deelneming dan vragen wij je om je bij voorinschrijving op te geven via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorinschrijving
Deze moet een aantal gegevens bevatten, namelijk:
· Naam vereniging
· emailadres met telefoonnummer
· het geschatte aantal deelnemers per dag (zaterdag en/of zondag)

Wil je zeker zijn van deelneming stort dan een garantiebedrag à € 50,00 op bankrekening NL44 RABO 0133603377, t.n.v. Zegenwerp onder vermelding van N.I.2022, verenigingsnaam en contactpersoon.Dit bedrag wordt later verrekend met het inschrijfgeld, maar wordt niet geretourneerd wanneer niet wordt ingeschreven.

Alle verenigingen zijn verplicht om op beide dagen minimaal één official te leveren per 5 deelnemers, 2 officials bij 6 tot 10 deelnemers enz. per dag. De namen van deze officials en de dagen waarop hij/zij zal fungeren moet uiterlijk 3 juni worden doorgegeven. Graag officials opgeven via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Let op! Dit jaar zwemmen we alleen in het 50m bad. 

 

Inschrijven:
De inschrijving voor zwemmers (pakket 1 of 2 of losse starts) dient uiterlijk zondag 10 juni 2022 in het bezit te zijn van Manon van Esch E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving per E-mail met Splash.
Één bestand voor de de wedstrijd in het 50 m bad, waarbij in de onderwerp regel de naam van de vereniging wordt vermeld, alsmede de versie welke het betreft (bij wijzigingen), voorbeeld: Zegenwerp inschr. 50 m bad NI2022-versie 1.
Gezien het grote aantal inschrijvingen van voorgaande jaren is deze vermelding voor de organisatie ERG BELANGRIJK.

Lenex/splash 50 mtr bad: volgt via webkalender

Vergeet niet om een contactadres met telefoonnummer op te geven!


Afmelden
:
Tot uiterlijk vrijdagavond 24 juni 2022 voor 20.00 uur op bovengenoemd adres. Afmeldingen welke daarna worden gedaan, worden in rekening gebracht.


Betalen
:
Het totale inschrijfgeld MOET uiterlijk op onze rekening binnen zijn op 19 juni 2022, contante betalingen worden niet geaccepteerd.


Startgeld losse starts
:
50 m. € 5,-
100 m. €6,-
200 m. €7,- 

Keuzepakketten:
Pakket 1.
4 starts op zaterdag OF 4 starts op zondag, met gratis T-shirt    €25 euro 
    

Pakket 2.
4 starts op zaterdag EN 4 starts op zondag, met gratis T-shirt    €40 euro 

            
Geen overnachting mogelijk